SiirtotallitUlkokarsinatalli kolmelle hevoselle. Pitkä etupuolen räystäs, kaksiosaiset ovet. Yhden karsinoista voi myös muuttaa varustehuoneeksi


Talleissa ulospäin avattavat kaksilasiset ikkunat. Yläsaranat ja sinkityt ikkunakalterit ovat myös avattavat.


Kahden karsinan välikäytävälllinen talli sisältä. Karsinoissa on liukuovet ja karsinoiden oviaukot ovat suojatut sinkityillä peltiprofiileilla.Rakennamme ulkokarsinoita myös kiinteille perustuksille. Tämäkin rakennus voidaan toteuttaa siirtotallina.Maailman huippuhevoset viihtyvät ulkokarsinoissa. KUVA: Ranska, Grosboisin valmennuskeskus.

Ulkokarsinatalli kolmelle hevoselle sisältä. Sinkityt välikalterit. Kalteriaukkojen reunat suojattu sinkityllä peltiproiileilla.Kahden karsinan talli välikäytävällä ja pitkällä etupuolen räystäällä.Talleja voidaan yhdistää toisiinsa eri tavoin. Katon lappeet voivat myös laskea tallin päätyä kohti. Värivaihtoehtoja löytyy suoraan maalitehtaiden värikartoista.Ulkokarsinat kiinteällä perustuksella.
Talleja voidaan yhdistää myös I- tai U-kirjaimen muotoon. Kulmiin jäävät tilat voidaan kattaa tai niihin voi rakentaa helposti lämmintä varasto- ja huoltotilaa.


Kaksi 12m2 varsomiskarsinoilla rakennettua tallia yhdistetty toisiinsa. Väliin jäävä tila katettu umpinaiseksi käytävätilaksi.technology and design by CODES